Ať už s podnikáním začínáte od píky nebo patříte mezi ostřílené byznysmeny, přinášíme vám pár rad, jak snížíte svoje finanční náklady.

Plaťte jen za to, co skutečně využijete

Někteří podnikatelé nepotřebují ke své práci kancelář každý den. V takovém případě je zcela zbytečné pronajímat si prostory, ke kterým se upíšete na dlouhou dobu, platíte drahý nájem a prakticky je efektivně nevyužijete. Většina podnikatelů, která se přesto pro tyto prostory rozhodne, volí často místa na okrajích města, vynikající leda nevyhovující dopravní dostupností. Ani na klienty tyto zapadlé adresy nepůsobí příliš dobře. Jaké jsou vaše možnosti? 

Ušetřete za vybavení i nájem

Vyřešte situaci pronájmem virtuálního sídla. Na výběr máte z několika pražských adres, které udělají dojem nejenom na vaše klienty, ale i na obchodní partnery. Sídla poskytujeme ve vlastních nemovitostech a vy si určíte, na jak dlouho sídlo potřebujete. V ceně získáte také automatické přeposílání pošty, která vám bude na vámi udanou adresu doručována. Nové sídlo získáte již od 358 Kč měsíčně a dokumenty pro vás připravíme na počkání. 

Kam pozvete důležitého klienta?

Co když se dostanete do situace, kdy budete potřebovat reprezentativní prostory pro schůzku s klientem? Ani v těchto případech nemusíte utrácet za předražené prostory. Pronajměte si zasedací místnost na dobu, kterou skutečně potřebujete. Zasedací místnosti v centru Prahy na Florenci využijete nejenom na schůzku, ale i na menší školení. Výhodu představuje perfektní dostupnost MHD, nízká cena, komfortní vybavení a možnost parkování před budovou. 

Reprezentativní prostory v centru Prahy

S pronájmem zasedací místnosti automaticky získáte občerstvení, flipchart s fixy, dataprojektor, připojení k internetu a službu recepce. Vyberte si z 2 zasedacích místností po 4 nebo 6 osobách. Nemusíte shánět prostory pro nárazovou schůzku nebo školení a platit za ně nesmyslné částky. U nás platíte pouze 250 Kč nebo 390 Kč (podle velikosti místnosti) za každou započatou hodinu. Podnikejte s námi a plaťte pouze za to, co skutečně využijete.

Zpět na seznam článků